Opinia Timisoarei

O firma din Timisoara va asigura intretinerea si curatenia in parcarile de pe Centura Sud, cu peste o jumatate de milion de euro

TIMISOARA. Inca din vara, CNAIR a demarat licitatia pentru gasirea unei firme care, odata finalizata lucrarea, sa intretina si sa curete spatiile de servicii de pe traseul Centurii Sud Timisoara.

CITESTE SI: Cum vad soferii traficul pe noua Centura Sud Timisoara, proaspat deschisa la Timisoara. Parcarile sunt inca inchise 

In 10 septembrie, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a atribuit contractul unei firme din Timisoara, Orient Banat, care sa se ocupe de curatenia din cele doua parcari in urmatorii 4 ani.

Valoarea contractului cadru este de 2.375.988 lei fara TVA, adica putin peste o jumatate de milion de euro.

Chiar daca se circula deja pe Centura Sud Timisoara inca de marti, pana la finele lunii septembrie, muncitorii vor mai fi prezenti in cele doua spatii de servicii care sunt deocamdata inchise. Acestia mai au de pus la punct o serie de lucrari in aceste zone, potrivit DRDP Timisoara.

De asemenea, mai trebuie montate atenuatoare de soc in zonele de noduri rutiere de pe centura.

Va reamintim, Centura Sud Timisoara, de 26 de kilometri, este deschisa traficului din 10 septembrie, iar soferii au nevoie de rovinieta pentru a o folosi, intrucat este parte a retelei de drumuri nationale din Romania.

Iata si harta cu nodurile rutiere, urcari si coborari!

Firmele omului de afaceri Dorinel Umbrarescu au finalizat Varianta de Ocolire Sud, dupa ce au preluat lucrarile anul trecut in vara. Noua sosea a fost facuta cu bani europeni, prin Programul Operational Transport aferent perioadei de programare bugetara a Uniunii Europene 2021 – 2027. Perioada de garantie va fi de 10 ani.

Exit mobile version