Opinia Timisoarei

O masina rasturnata si abandonata pe un drum din Timis a adus politistii la locul accidentului. Au avut parte de o surpriza

TIMISOARA. Intre localitatile Sipet si Folea din Timis o masina era rasturnata la marginea drumului, iar trecatorii au chemat imediat Politia. Ajunsi la fata locului, politistii nu au gasit soferul, autoturismul fiind abandonat.

CITESTE SI: Cu o singura banda de circulatie pentru masini si prioritate pentru pietoni si biciclisti, planul de regenerare urbana din zona Piata Maria – Piata Mocioni din Timisoara are toate avizele. Mai trebuie banii 

Oamenii legii au inceput cercetarile si asa au aflat cine este proprietarul masinii. S-au dus si i-au batut la poarta. Atunci au aflat ca acesta plecase de la locul accidentului dupa ce s-a rasturnat cu masina pentru ca avea permisul de conducere suspendat.

A fost identificat un barbat in varsta de 37 de ani care a condus un autoturism, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, rasturnandu-se in afara partii carosabile. In urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au constatat faptul ca barbatul avea suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, barbatul a refuzat sa ii fie prelevate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis IPJ Timis.

Barbatul a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore in arestul IPJ Timis.

Foto arhiva

Exit mobile version