Opinia Timisoarei

O noua investitie in infrastructura spitaliceasca din Timisoara. Compania Continental Anvelope a transformat holul de acces in Spitalul de Copii Louis Turcanu intr-un spatiu prietenos

Holul de la intrarea in Spitalul de Copii Louis Țurcanu, unul dintre punctele de prim contact pentru pacienți și aparținători, a fost transformat într-un mediu primitor și prietenos, datorita sprijinului acordat de Continental Anvelope Timișoara. Prin această inițiativă, s-a urmărit nu doar îmbunătățirea estetică, ci și creșterea confortului și a siguranței pentru toți cei care trec pragul acestui spital dedicat îngrijirii copiilor.

Un hol modern și adaptat funcțiunii sale, aceea de a-i întâmpina pe cei mici și suferinzi, nu doar că oferă o primă impresie pozitivă, dar poate contribui și la reducerea anxietății și stresului asociate cu spitalizarea, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Prin această acțiune, Continental Anvelope Timișoara demonstrează din nou angajamentul său față de comunitate.

„Renovarea holului de la intrarea în clădirea Spitalului Louis Țurcanu este o dovadă concretă a implicarii noastre in comunitatea locala si a dedicarii noastre in activitati de responsabilitate sociale. Prin renovarea acestui loc, Continental Anvelope Timișoara nu doar că a transformat un spațiu fizic, ci a transmis și un mesaj de susținere și solidaritate față de cei mai mici pacienți, care se confruntă cu suferința. Această acțiune reprezintă un exemplu elocvent al parteneriatului între sectorul privat și cel public în beneficiul comunității locale. Prin colaborare și implicare activă, se pot realiza schimbări pozitive semnificative în infrastructura și serviciile de sănătate”, a declarat directorul financiar al Continental Anvelope Timișoara, Alexandru Plocon.

Parteneriatul Continental Anvelope Timișoara cu Spitalul de Copii Louis Turcanu evidențiază angajamentul continuu al companiei în susținerea inițiativelor care au un impact pozitiv asupra comunității.

În luna decembrie, Continental Anvelope Timișoara a donat un motostivuitor Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara.

Exit mobile version