Opinia Timisoarei

O noua remiza alba pentru CSC Dumbravita. Timisenii se intorc cu 1 punct de pe terenul Corvinului

TIMIS. CSC Dumbravita obtine a doua remiza consecutiva in deplasare, dupa ce de la Chiajna, pe terenul detinatoarei Cupei Romaniei, Corvinul Hunedoara.

CITESTE SI: SCM Timisoara pierde derby-ul din Cupa Romaniei cu Stiinta Baia Mare. Banatenii au inscris singurul eseu al meciului 

Intalnirea de la Hunedoara a fost una echilibrata, cele doua echipe fiind bine organizate in defensiva. Oportunitatile de a inscrie au fost mai multe in prima parte. Timisenii au incercat suturile de la distanta, insa Ekmekci nu a reusit sa puna cu adevarat in pericol poarta hunedoreana. Corvinul putea dezgheta tabela in minutul 28, insa sutul lui Campan, deviat de Apro, a fost scos in corner de portarul Trifon.

Si in repriza secunda cele doua formatii au avut grija mai mult sa se anihileze una pe cealalalta. Paulevici putea sa inscrie pentru formatia timiseana, insa si Corvinul putea lua cele trei puncte, dar mingea expediata de Cararus spre poarta Dumbravitei a fost deviata in bara de Trifon.

Astfel, intalnirea s-a incheiat cu acelasi scor cu care a si inceput, 0-0, iar CSC Dumbravita ajunge la 15 puncte, in timp ce Corvinul face 14 si are deja 3 meciuri la rand in care nu a punctat. Hunedorenii au insa doua partide in minus fata de restul echipelor.

Un meci bun din partea ambelor echipe, un meci de lupta. S-a si vazut ca, pe final, spectatorii de meci au urmarit jocul din picioare. Chiar daca s-a terminat 0-0, consider ca a fost un meci bun, un meci frumos pentru spectatori. Noi am aratat astazi ca o echipa solida, exact cum am fost si in etapele precedente. Primim foarte greu gol, și azi plecam de aici fara gol primit si cu un punct. Cred ca daca am fi judecat mai bine fazele de contraatac din final, cred ca se putea si mai mult. Dar si adversarii au avut cateva situatii mari pe final, asa ca eu consider rezultatul echitabil. Reflexul din final al lui Trifon e unul de portar mare. O minge foarte, foarte grea, si in minutele de prelungire, a reusit sa devieze in bara. Noi am vazut gol de pe marginea terenului! Noi pana acum in campionat am avut doua rezultate pozitive, urmate de doua negative. Acum am ajuns la trei rezultate pozitive consecutive, am spart bariera asta„, a spus la final Cosmin Stan.

In runda viitoare, CSC Dumbravita va primi vizita lui Metaloglobus Bucuresti, echipa care in aceasta runda a trecut la limita, 1-0, de ACSM Resita.

Exit mobile version