Opinia Timisoarei

O oaza de liniste pentru evenimentele speciale din viata ta. Casa Indru a deschis o sala cu o capacitate de 200 de locuri, aproape de Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Casa Indru a deschis porțile noului său salon destinat evenimentelor, situat într-o locație retrasă și liniștită, perfectă pentru a găzdui momentele speciale din viața ta.

Acest spațiu exclusivist, deschis în localitatea Bucovăț, a fost creat pentru a satisface cele mai rafinate preferințe, impresionând prin finisaje de înaltă calitate și un design modern, sofisticat, care îmbină luxul cu eleganța.
Indiferent dacă organizezi o nuntă, un botez, o petrecere privată sau un eveniment corporate, Casa Indru îți oferă cadrul ideal pentru a transforma orice ocazie într-o experiență de neuitat.
Sala este dotată cu bucătărie proprie, sistem de încălzire centralizată, un spațiu generos pentru dans și are o capacitate de 200 de persoane.

Cu ocazia inaugurării, Casa Indru lansează o serie de reduceri semnificative la toate serviciile oferite, inclusiv meniuri, sonorizare, aranjamente florale, rochii de mireasă, pachete foto-video și efecte speciale, precum gheața carbonică.

Deschiderea acestui nou salon de evenimente marchează o etapă importantă pentru Casa Indru, ridicând standardele serviciilor noastre. Le suntem recunoscători celor care ne-au ales să facem parte din evenimentele lor de suflet și ne angajăm să rămânem la fel de dedicați și profesioniști. Extinderea cu o sală de evenimente ne motivează să rămânem printre cei mai buni, dacă nu cei mai buni, în organizarea de nunți, botezuri și alte evenimente speciale„, a declarat Mariana Indru, managerul Casa Indru.

Casa Indru te invită să descoperi un spațiu unde eleganța și confortul se îmbină perfect, oferind momente de neuitat. Pentru informații suplimentare și rezervări, poți contacta echipa la numerele de telefon 0763.705.236 si 0724901290 sau pe pagina de Facebook Pensiunea Casa Indru.

Exit mobile version