Opinia Timisoarei

O soferita a facut prapad. Accident in curtea Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara. Video

TIMISOARA. Accident mai putin obisnuit, chiar in curtea Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, vineri la amiaza.

O femeie s-a dus la spital sa isi faca o injectie, iar la plecare, cand a vrut sa plece cu masina de pe loc, din parcarea spitalului, i s-ar fi facut rau si se pare ca a incurcat pedala de frana cu acceleratia.

CITESTE SI: Planurile parcarii Consiliului Judetean din plin centru la Timisoara, schimbate. S-ar putea construi si o sala de spectacole cu pana la 3.000 de locuri

A lovit cu masina un alt autoturism, care era parcat, apoi a rupt gardul si a intrat intr-un loc de joaca. S-a oprit in cele din urma intr-un copac.

Primii care au intervenit la locul accidentului au fost angajatii Spitalului Victor Babes, care i-au acordat soferitei primul ajutor.

”O femeie, in varsta de 47 de ani, in incercarea de a parasi parcarea privata a unui spital din Timisoara, ar fi intrat in coliziune cu un autoturism parcat, cu un grad, apoi cu un loc de joaca, ulterior oprindu-se intr-un copac.
In urma acestui incident a rezultat o victima, respectiv conducatoarea autoturismului.
Aceasta a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate”, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

 

Exit mobile version