Opinia Timisoarei

Obsedat sexual incatusat de politisti, la Timisoara. A atacat mai multe femei in ultimele luni

TIMISOARA. Un tanar a fost retinut de politisti, dupa ce in ultimele luni a atins in zona intima mai multe femei pe strazile din Timisoara.

CITESTE SI: A fost capturat barbatul care a vrut sa jefuiasca o sala de jocuri din Timisoara, si a amenintat o angajata cu cutitul. Video 

Ultimul atac a fost inregistrat in urma cu patru zile, la ora 8 dimineata, cand barbatul circula cu bicicleta pe strada Semenic, din zona Take Ionescu si a atins-o pe o femeie inm varsta de 29 de ani. Speriata, aceasta a sunat la politie si transmis ceea ce i s-a intamplat.

Oamenii legii au inceput cercetarile, folosindu-se de descrierea facuta de victima. Cei care au dat de urma individului au fost agentii de la Politia Locala Timisoara, care l-au capturat joi, pe strada Vasile Lucaci, nu departe de locul ultimului atac. Este vorba despre un barbat de 29 de ani, iar acesta nu este la prima fapta de acest gen.

In urma administrarii probatorului in cauza, s-a constatat faptul ca in perioada aprilie – august 2024, acesta ar mai fi savarsit alte 4 fapte de acest gen pe raza municipiului Timisoara.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunii de agresiune sexuala, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Timis, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentat magistratilor in vederea propunerii arestarii preventive„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Foto: Arhiva

Exit mobile version