Opinia Timisoarei

Om de afaceri amenintat cu bataia si stors de bani de o banda de santajisti din Timisoara si Arad. Politistii au intrat in forta peste ei. Video

TIMIS. Patronul unei firme de constructii din Arad a cerut ajutorul Politiei, dupa ce a fost amenintat si santajat de trei barbati, din Timis si Arad. Acestia i-au cerut 72.000 de lei in contul unei datorii la o alta firma din Timisoara. Daca nu ar fi dat acesti bani, omul de afaceri avea sa fie batut crunt.

CITESTE SI: Vin ploile la Timisoara si aduc si zile cu cel mult 20 de grade. Anuntul meteorologilor

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, cu privire la săvârșirea infracțiunii de șantaj. Din cercetări, s-a stabilit că trei bărbați, cu vârste între 34 și 46 de ani, din județele Arad și Timiș, în perioada martie-iulie a.c., ar fi pretins de la o persoană, având calitatea de administrator al unei societăți comerciale din Arad, 72.000 de lei, pentru a nu-i cauza suferințe fizice, în contul unei datorii către o societate comercială din Timișoara”, a transmis IPJ Arad.

Duminica au avut loc trei perchezitii in judetele Timis si Arad, iar cinci persoane au fost audiate in acest dosar, din cele doua judete, dar si din Mehedinti. De asemenea, trei masini au fost scotocite de anchetatori.

In urma audierilor, cei trei santajisti au fost retinuti pentru 24 de ore. Ei sunt acuzați de șantaj și instigare la șantaj.

 

 

Exit mobile version