Opinia Timisoarei

Operatiune de salvare contra cronometru. Om prabusit intr-un siloz de cereale, adus cu elicopterul SMURD la Timisoara. Foto

S-a dat alarma joi dimineata la Arad, unde pompierii au fost chemati pentru a salva un om care a cazut intr-un siloz de cereale.

CITESTE SI: Poveste de groaza. Cosmarul din adapostul pentru cainii fara stapan finantat de Primaria Timisoara 

Unul dintre colegii acestuia a vazut ce s-a intamplat si a sunat imediat la 112. La silozul aflat in localitatea aradeana Seitin au ajuns pompieri ai detasamentului Arad cu mai multe masini de interventie si o ambulanta SMURD, dar si colegii lor din localitate.

Din primele informatii, omul este constient si coopereaza cu salvatorii.

Intervin pompierii militari ai Detasamentului Arad cu o autospeciala de stingere cu accesorii de salvare, o autospeciala de prima intervenție și comanda, o autospeciala de interventie si salvare la inaltimi, descarcerarea grea si o ambulanta SMURD.
La locul evenimentului a fost alocata si o ambulanta SAJ.
De asemenea, in sprijinul fortelor de interventie actioneaza si pompierii voluntari ai SVSU Seitin. Din primele informatii, persoana este constienta si cooperanta”, au transmis reprezentantii ISU Arad.

UPDATE 1: Echipele de salvatori l-au recuperat pe barbatul cazut in siloz. Este ranit la nivelul fetei. Pompierii au chemat in sprijin si elicopterul SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție si in urma recunoasterii, a fost identificata o victima, un barbat care prezinta plagi la nivelul fetei, fiind constient.
Pompierii actioneaza in aceste momente pentru extragerea victimei din siloz, accesul fiind posibil pe lateralul silozului. La locul evenimentului a fost solicitat elicopterul SMURD„, au transmis reprezentantii ISU Arad.

UPDATE 2: Elicopterul SMURD l-a preluat pe ranit si l-a transportat de urgenta la Timisoara.

Barbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara pentru ingrijiri si investigatii medicale suplimentare.„, au transmis reprezentantii ISU Arad.

Exit mobile version