Opinia Timisoarei

Opriti la timp, inainte sa produca vreo tragedie. Betivi prinsi pe banda rulanta la volan, in Timisoara si in judet

TIMISOARA. Agentii de la Rutiera au oprit mai multi soferi in weekend, atat la Timisoara, cat si in judet, care aveau „prea multe grade la bord”.

CITESTE SI: 3 raniti langa Timisoara dupa ce un sofer s-a oprit cu masina intr-un sant. Barbatul avea o alcoolemie de 1,45 la mie 

Primul a fost tras pe dreapta sambata la ora 9 dimineata, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timisoara. Barbatul in varsta de 21 de ani a fost pus sa sufle in aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In dupa-amiaza aceleiasi zile, un alt conducator auto, in varsta de 56 de ani, a fost tras pe dreapta in apropiere de Sannicolau Mare. In cazul sau valoarea indicata de etilotest a fost de 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In noaptea de sambata spre duminica un barbat inm varsta de 35 de ani a fost oprit la Berini. Omul a suflat in etilotest, care a aratat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur in aerul expirat. Mai mult, in cazul sau, in urma unei verificari in baza de date agentii au aflat ca barbatul nu are permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Un alt sofer prins baut a fost oprit de agenti pe strada Closca, din Timisoara. Barbatul in varsta de 46 de ani avea o alcoolemie de 0,53 mg/l.

Toti conducatorii auto s-au ales cu dosare penale pentru infractiunile savarsite.

Exit mobile version