Opinia Timisoarei

Optimism inaintea meciului cu formatia campioana. SCM Timisoara da piept cu CSM Oradea

TIMISOARA. Invingatoare in prima etapa, SCM Timisoara si CSM Oradea se intalnesc in runda a doua din Top 6 al baschetului masculin romanesc.

CITESTE SI: Tragedie in vestul tarii. Un copil de 6 ani a murit, dupa ce o butelie a explodat 

Timisorenii au invins cu 86 – 79 de CSU Sibiu, in timp ce bihorenii au avut parte de o partida mai dificila la Craiova, de care au trecut la o diferenta de doar doua puncte, 80-78. SCM Timisoara merge in lot complet la Oradea, acolo unde echipa gazda a pierdut o singura partida in acest campionat, la jumatatea lui noiembrie, in fata Clujului.

Formatia oradeana are doua victorii si o infrangere pana acum 2019 si este prima echipa care a fost aproape sa ii inscrie Timisoarei 100 de puncte, cealalta fiind invinsa de runda trecuta, Sibiul.

Ne asteapta un meci infernal, cu echipa campioana a Romaniei, dar avem un moral excelent dupa victoria in fata liderului si, fara presiunea rezultatului, vom merge sa jucam cel mai bun baschet pe care il putem etala in acest moment” a spus inaintea intalnirii Ilie Tritoiu, presedintele Baschet SCM Timisoara.

In precedentele partide din sezonul regular, SCM Timisoara a fost invinsa cu 76 – 65 la Oradea si cu 99 – 76 la Timisoara

Duelul dintre CSM Oradea si SCM Timisoara este programat sambata, de la ora 20, in sala Antonio Alexe.

Exit mobile version