Opinia Timisoarei

Panica generala! Un barbat inteapa oamenii cu ace infestate, in locuri publice

UPDATE: Barbatul care a intepat o femeie in tramvai si-a recunoscut fapta. El a fost gasit joi de politisti, carora le-a spus ca a vrut sa atraga atentia, nu sa creeze o isterie generala.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei capitalei, barbatul de 38 de ani este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, pedeapsa maxima pentru infractiune fiind de 7 ani. Atacatorul lucreaza ca functionar intr-o banca. In plus, are o sotie avocata.
___________________________________________________________________________

foto: realitatea.net

Un monstru a reusit sa creeze o isterie generala, dupa ce a intepat o femeie in tramvai, cu un ac infestat, crede victima. Aceasta se teme ca ar fi putut fi infestata cu HIV sau cu hepatita C, informeaza www.realitatea.net.

Oamenii au inceput sa-si trimita tot felul de mesaje pe retelele de socializare, atat pe Facebook, cat si pe Twitter. Femeia care a fost intepata a facut plangere la politie si a mers imediat la spital sa-si faca analizele. Este nevoita sa astepte insa mai multe saptamani pana sa afle daca a fost sau nu infestata cu HIV sau cu hepatita C.

Cum s-a intamplat si unde poti afla de pe realitatea.net!

Exit mobile version