Opinia Timisoarei

Patru jucatori de la SCM Timisoara, titulari in testul cu echipa Canadei. Banderola ramane tot pe bratul unui banatean

TIMISOARA. Selectionata de rugby a Romaniei joaca in noaptea de vineri spre sambata al doile meci test pe continentul nord-american, impotriva selectionatei Canadei. Patru dintre rugbystii de la SCM Timisoara vor evolua in primul 15 al „Stejarilor”.

CITESTE SI: Locul racoros unde gasim temperaturi mai coborate si cu peste 10 grade fata de Timisoara, in aceste zile. Drumetie incantatoare. Video 

Selectionerul Vlad Neculau, Dragos Ser, Tevita Manumua si Marius Simionescu sunt cei patru rugbysti care vor fi titulari. Ultimul va purta si banderola de capitan, la fel cum s-a intamplat si in duelul cu americanii.

Pentru tanarul sportiv al Timisoarei este si o intalnire aparte, pentru ca el a debutat sub tricolor in urma cu 7 ani, tot intr-o partida cu nationala frunzei de artar.

Sa joc din nou cu Canada este o ocazie speciala care imi permite sa reflectez asupra progresului meu din anul 2017, marcand inceputul meu pe scena internationala, pana acum, in prezent. Debutul international din 2017 cu siguranta a fost un moment de neuitat, iar de atunci am muncit permanent pentru a-mi îmbunatati jocul tehnic si tactic. Am castigat multa experienta impotriva unor echipe puternice si am invatat sa gestionez presiunea competitiilor internationale. M-am concentrat si pe conditia fizica si mentala, devenind un jucator mai complet si, cu siguranta, mult mai increzator. Meciul cu Canada este o oportunitate de a demonstra cat de mult am evoluat pe parcursul anilor si de a contribui la succesul echipei. Si evoluția mea cred ca se vede, debutul meu a fost cu 5 minute de joc si acum am ocazia de a conduce echipa din postura de capitan.„, a spus Marius Simionescu pentru rugbyromania.ro.

Dintre jucatorii Timisoarei, vor incepe meciul pe banca de rezerve Gabriel Rupanu, Corrado Stetco si Daniel Plai, ultimul fiind printre marcatorii din partida cu SUA.

Duelul cu Canada va incepe sambata dimineata la ora 02:00 si va di transmis in direct de TVR Sport.

Exit mobile version