Opinia Timisoarei

Pauza pentru fotbalistii Dumbravitei. Timisenii nu au programat niciun amical in pauza internationala

TIMISOARA. CSC Dumbravita intra in pauza fortata de meciurile echipelor nationale cu un bilant echilibrat si clasata in prima jumatate a ierarhiei din liga secunda. Numarul mare de meciuri disputat de la startul sezonului l-au facut pe antrenorul Cosmin Stan sa le acorde si o perioada de pauza jucatorilor sai.

CITESTE SI: Se schimba regulamentul pentru terasele din piete si de pe strazi la Timisoara. Cele de pe malul Begai au nevoie de aviz de la arhitectul sef 

Dumbravita este a saptea in liga secunda, cu 7 puncte, din 2 victorii, o remiza si doua infrangeri, acestea doua venind pe teren propriu. Gruparea alb-verde este insa la egalitate de puncte cu FCU Craiova, CS Mioveni, Ceahlaul Piatra Neamt, Concordia Chiajna si adversarul din urmatorul meci de liga secunda, FC Bihor.

Cosmin Stan nu a mai programat niciun amical in aceasta pauza competitionala, tocmai pentru ca echipa sa fie mai proaspata in meciul de acasa de la reluarea ligii secunde.

Ganditi-va ca am avut opt meciuri in mai putin de o luna. E mult, foarte mult, mai ales in caldurile sufocante care sunt in luna august in Romania. Deci, pauza asta vine foarte bine pentru noi, incercam sa o valorificam la maximum, in asa fel incat, peste doua saptamani, sa obtinem victoria acasa, cu FC Bihor. In deplasare, pana acum, n-am pierdut niciun meci din cinci disputate, dar la meciurile de acasa am ramas datori suporterilor, pentru ca avem doar o victorie si doua infrangeri. Hai, sa echilibram situatia. Sa fie doua victorii si doua infrangeri dupa meciul cu FC Bihor!”, a spus Cosmin Stan.

Linia de clasament a dumbravitenilor este aproape similara cu cea de anul trecut, cand la prima pauza internationala avea 2 victorii, 2 egaluri si o singura infrangere si doar un punct mai mult decat in prezent. La fel ca acum, si in stagiunea trecuta, dupa 5 partide, Dumbravita avea tot 6 goluri inscrise.

Exit mobile version