Opinia Timisoarei

“PDL ne-a tratat pe toti cu aroganta si dispret: nu au un altfel de sange si nicio alta grupa sanguina!” interviu cu Titu Bojin, candidat la functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis

Domnule presedinte Titu Bojin, am constatat o radicalizare a discursului dumneavostra, la adresa PDL

Nu este vorba despre o radicalizare, ci despre o realitate. E adevarat ca, la ultimele intalniri cu cetatenii, am vorbit deschis despre ceea ce a facut PDL, in ultmii 8 ani. Adica, a taiat pensile si salarile, a redus ajutoarele sociale, a umilit profesorii si oamenii de cultura.

Cei de la PDL sustin ca aceste masuri au fost absolut necesare, pentru ca Romania sa nu se prabuseasca

Acest tip de motivatie ascunde, de fapt,  o incompetenta crasa a fostei guvernari. Haideti sa ne uitam in urma si sa vedem ce fel de oameni a promovat PDL. Amatori, diletanti, clienti politici. Haideti sa vedem ce fel de ministri a numit PDL. Cu asemenea personaje este evident ca Romania a fost condamnata la saracie. Cand arunci milioane de euro pe proiecte inutile, menite doar sa aduca bani firmelor de casa, nu poti sa afirmi ca reduci veniturile populatiei pentru a scapa tara de criza. Criza din Romania a avut o componenta originala! Daca vreti, o componenta portocalie!

La nivel judetean, ce reprosati PDL?

Niciodata nu am sa vorbesc despre chestiunile de ordin personal ale adversarilor politici, insa din punct de vedere al actiunii administrative, PDL nu poate sa vina cu nimic in fata cetatenilor. Domnul Constantin Ostaficiuc conduce de mai bine de 16 ani acest judet, fie din pozitia de subprefect sau de vicepresedinte al Consiliului Judetean, fie din functia de presedinte al CJT. A crescut cumva standardul de viata al timisenilor, in tot acest timp? Marile proiecte au ocolit Timisul. Municipiul Timisoara nu are o sosea de centura, pentru scoaterea traficului greu din oras, sunt drumuri in judet pe care nu poti sa circuli, contractele din fonduri publice si europene au asigurat functionarea firmelor pedeliste, iar multe dintre lucrarile edilitare sunt de proasta calitate.

PDL a obtinut multe voturi in Timis, in ultimii opt ani…

Asa este, dar ce au avut de castigat timisenii? Buna colaborare dintre administratia Ciuhandu si administratia Ostaficiuc a transformat cumva Timisoara intr-un oras cu adevarat european? Nici vorba! Municipiul de pe Bega este poluat, este blocat de multe ori din cauza traficului, este nesigur din cauza infractionalitatii stradale. Avem unitati spitalicesti in judet, in care actul medical se desfasoara ca in timpul razboiului. Ce a facut PDL, pana la urma? Ne-a tratat pe noi toti cu aroganta si dispret! S-au comportat cu noi de parca ar avea un altfel de sange, o alta grupa sanguina!

Exit mobile version