Opinia Timisoarei

Pe 9 iunie, votează Alianța PSD-PNL pentru Consiliul Local Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș! (P)

Alianța PSD-PNL pentru Consiliul Local Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș înseamnă stabilitate și o colaborare strânsă între cele două instituții, pentru dezvoltarea municipiului Timișoara și a județului Timiș!

„Atât Timișoara, cât și Timișul se vor dezvolta într-un ritm accelerat, pentru că vor exista proiecte comune și va exista o strânsă colaborare între instituții. Un exemplu este legătura dintre Timișoara și zona periurbană — unde este nevoie de un parteneriat și o bună cooperare între Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș, pentru proiectele mari de infrastructură rutieră”, a declarat Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Timișoarei.

Candidații Alianței PSD-PNL la Consiliul Local Timișoara vor susține proiectele de modernizare a Timișoarei propuse de candidatul comun la Primărie, Nicolae Robu. El a afirmat că va moderniza Timișoara și că va revitaliza viața culturală din oraș. Robu are proiecte de investiții pentru educație, sănătate, transport în comun și tineret.

În ceea ce privește Timișul, candidații susținuți de Alianța PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș vor avea o colaborare strânsă cu Alfred Simonis, candidatul Alianței PSD-PNL. Aceștia vor conlucra pentru a implementa în județ și în Timișoara proiectele importante de infrastructură. Nicolae Robu și Alfred Simonis vor colabora pentru a aduce fonduri guvernamentale și europene pe plan local și pentru a finaliza construcția obiectivelor importante: Stadionul „Dan Păltinișanu”, o sală polivalentă, infrastructură rutieră modernă, care să lege Timișoara de periurban.

Comandat de PNL Filiala Timiș (Alianța PSD-PNL)

CMF: 21240015

Exit mobile version