Opinia Timisoarei

Perchezitii DNA Timisoara in biroul lui Romeo Dunca, presedintele Consiliul Judetean Caras-Severin, si la Spitalul Judetean Resita

TIMISOARA. Ancheta a procurorilor anticoruptie la Consiliul Judetean Caras Severin, respectiv la Spitalul Judetean Resita. Acestia fac cercetari intr-un dosar privind instrainarea unui aparat RMN.

CITESTE SI: ‘Veniti repede, un om e in pericol’. Mobilizare a pompierilor, dupa un apel la 112, la Timisoara. Nebunie in intersectie. Video

Procurorii ridica documente din biroul lui Romeo Dunca, liderul CJ Caras-Severin, si de la unitatea medicala.

Potrivit unor surse expressdebanat, aparatul RMN a fost vandut in mandatul fostei conduceri cu suma de 10.000 de euro. Asta, in ciuda faptului ca proprietarul de drept era altul decat Spitalul Județean de Urgenta din Resita. Mai exact, Consiliul Judetean Caras-Severin, care-l daduse in administrare unei societati.

UPDATE: Procurorii DNA Timisoara au anuntat ca fac cercetari intr-un dosar de coruptie.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, în perioada 2023-2024.
În cursul zilei de 14 octombrie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 4 locații situate pe raza județelor Caraș-Severin și Olt, reprezentând două instituții publice precum și punctele de lucru ale unor societăți comerciale.
În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea lucrătorilor din cadrul Direcției Generale Anticorupție.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a transmis DNA.

Exit mobile version