Opinia Timisoarei

Perchezitii la doua locuinte din Timis! Arme cu aer comprimat ridicate de politisti!

TIMISOARA. Oamenii legii au facut perchezitii la mai multe case din Timis in cautarea unor arme cu aer comprimat detinute fara autorizatie. Politistii au ridicat doua arme si peste 500 de proiectile!

Politistii Sectiei 11 Rurale Sannicolau Mare au efectuat trei perchezitii domiciliare pe raza localitatii Teremia Mare, in baza autorizatiilor emise de Judecatoria Sannicolau Mare. Oamenii legii au ridicat doua arme cu aer comprimat, detinute ilegal.

La primul domiciliu verificat a fost descoperita o arma cu aer comprimat, a carei provenienta nu a putut fi dovedita, proprietarul locuintei declarand ca a cumparat-o in urma cu 7 ani din Piata Mehala, din Timisoara, iar la al doilea domiciliu  a fost descoperita o arma cu aer comprimat si 511 proiectile, pentru care proprietarul nu a putut prezenta documente de provenienta, sustinand ca a fost achizitionata din Norvegia”, explica reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

Politistii au ridicat ambele arme, continua cercetarile si au intocmit dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere ilegala de arme.

Exit mobile version