Opinia Timisoarei

Peste 70 de migranti inghesuiti printre paleti de marfa, capturati de politistii de frontiera

Zeci de migranti inghesuiti in diferite vehicule sau care incercau sa treaca frontiera pe jos au fost prinsi de politisti inainte sa treaca in Ungaria.

CITESTE SI: Un nou atac. Barbatul care a dat foc drapelelor anul trecut, a dat jos steagul Ucrainei din fata Primariei Timisoara. Foto si video 

Primii transfugi au fost gasiti in remorca unui tir la punctul de trecere a frontierei Nadlac II. Mastodontul era condus de un turc si transporta profile de aluminiu din Turcia spre Germania. Oamenii legii au gasit 65 de indivizi, care vin din mai multe state din Africa si Asia, si isi doreau sa ajunga in vestul Europei.

Alti patru migranti au fost gasiti intr-o autoutilitara condusa de un roman, tot la Nadlac II. Cei patru au varste cuprinse intre 28 si 52 de ani, provin din Sri Lanka si intrasera legal in tara noastra.

Un alt grup de cinci transfugi au fost prinsi de politistii de frontiera de la Nadlac, la 400 de metri de linia de frontiera, in timp ce incercau sa ajunga in tara vecina. Cei cinci sunt din Maroc, au varste cuprinse intre 24 si 39 de ani si intrasera legal in Romania.

Exit mobile version