Opinia Timisoarei

Piste proaste sau insuficiente la Timisoara? Biciclistii, chemati iarasi sa-si spuna nemultumirile legate de infrastructura velo din oras

TIMISOARA. Poate de asta data o fi cu noroc. Biciclistii sunt asteptati in acest final de saptamana la o dezbatere in care sa isi spuna iarasi parerea despre infrastructura velo din Timisoara si sunt indemnati sa ofere si solutii pentru imbunatatirea acesteia.

CITESTE SI:Mor primii copaci pe Calea Circumvalatiunii din Timisoara din cauza lucrarilor’. Se inalta treceri de pietoni, se inlocuiesc bordurile si se refac marcajele pentru pistele de biciclete pe trotuare, in doua etape. Foto

Intalnirea este organizata de Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis in parteneriat cu Asociatia Pedallez, vineri, de la ora 19.00, in spatiul Bastion 2 (pe partea dreapta a strazii Hector, langa HEI).

La aceasta dezbatere sunt asteptati timisorenii care pedaleaza, folosesc trotinete electrice, skateboard-uri sau alte mijloace de transport alternativ.

Scopul intalnirii este acela de a identifica masuri pentru optimizarea infrastructurii velo, de a analiza noutati legislative si de a informa despre planurile si proiectele administratiei locale privind transportul alternativ, in special transportul cu bicicleta„, transmit organizatorii.

La dezbatere vor veni si reprezentanti ai ONG-urilor, ai Primariei Timisoara sau ai Administratiei Domeniului Public, pentru a nota ideile celor prezenti si a vedea care din ele pot fi puse in aplicare in viitor.

Exit mobile version