Opinia Timisoarei

Plantatie de cannabis ca-n filme, descoperita in gradina unui tanar din Timisoara. Operatiune fulger a procurorilor DIICOT si politistilor de la Crima Organizata

TIMISOARA. Descoperire importanta facuta de procurorii DIICOT si politistii de la Crima Organizata la Timisoara.

CITESTE SI: Restrictii mai dure. Locurile in care vor avea acces doar cei vaccinati, trecuti prin boala sau testati. Masuri pentru mai multe domenii anuntate de Comitetul Nationale pentru Situatii de Urgenta 

Oamenii legii au gasit in gradina unui timisorean o plantatie de cannabis de toata frumusetea, iar in casa ‘agricultorului’ droguri gata pregatite pentru vanzare.

Ofiterii de la combaterea crimei organizate au cules nu mai putin de 37 de plante, in diferite stadii de dezvoltare, majoritatea numai bune de… recoltat.

In urma perchezitiei, din casa ‘cultivatorului’ au ridicat 25 de grame de cannabis, 2 grame de amfetamina si 2 grame de metamfetamina. Au mai fost confiscate o pusca si un telefon mobil.

Tanarul, in varsta de 34 de ani, a fost dus la sediul DIICOT Timisoara pentru audieri, fiind retinut apoi pentru 24 de ore si transferat in Arestul Politiei.

La descindere, politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate au fost sprijiniti de colegii lor de la IPJ Timis, dar si de jandarmii din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod”.

Exit mobile version