Opinia Timisoarei

Pliante si afise anticoruptie in fiecare birou din Primaria Timisoara. DGA incepe o ampla campanie de prevenire a coruptiei

TIMISOARA. Primaria Timisoara va semna la sfarsitul acestei luni un protocol de colaborare cu filiala timiseana a Directiei Generale Anticoruptie si va aloca 40.000 de lei din bugetul local pentru o campanie de prevenire.

Protocolul prevede finantarea unei campanii care va incepe in perioada imediat urmatoare. Vor fi puse afise cu mesaje anticoruptie in fiecare birou din Primaria Timisoara, se vor face spoturi radio si tv, bannere si pliante, iar pe panourile informative electronice ale municipalitatii vor fi afisate diverse mesaje cu care timisorenii vor fi informati cum coruptia le poate strica viata.

„Este un protocol pe care Ministerul de Interne il incheie in general cu institutiile publice. Daca primaria ne va finanta, este foarte bine pentru ca ne asigura o finantare pentru campania de prevenire. Vom intocmi materiale cu mesaje anticoruptie, vom putea organiza conferinte nationale si internationale anticoruptie, vom face spoturi si tot felul de materiale informative. Este important sa prevenim coruptia”, a spus pentru www.opiniatimisoarei.ro Ioan Damian, seful Directiei Generale Anticoruptie Timis.

Proiectul de hotarare privind protocolul va fi aprobat de consilierii locali in sedinta ordinara care va avea loc la sfarsitul acestei luni.

Exit mobile version