Opinia Timisoarei

Poli Timisoara – Vojvodina Novi Sad 0-1! Poli in criza! Alb-violetii incheie in genunchi pregatirile

Alb-violetii pierd ultimul amical inaintea reluarii campionatului, adancind si mai mult starea de confuzie din randul echipei. Pe un teren inmuiat de ploaie, elevii lui Dusan Uhrin jr. nu au reusit sa incheie cu o victorie care sa bucure cei aproximativ 500 de spectatori prezenti pe arena Stiinta.

„Acest meci ne-a aratat cateva lucruri, ne-a raspuns la cateva intrebari” a declarat imediat dupa meci tehnicianul ceh, recunoscand usor voalat ca inca mai sunt probleme in aproape toate compartimentele echipei, cu numai o saptamana inainte de meciul cu Gaz Metan Medias. Nicio ocazie in dreptul gazdelor in prima repriza, doua suturi ale lui Magera respectiv Zicu in partea a doua, cam la asta s-a rezumat activitatea fotbalistilor de pe Bega in timp ce sarbii s-au baricadat in aparare imediat dupa inscrierea golului (’10 Marebashvili) si au respins tot ce venea spre poarta lui Brikic.

Modificarile din repriza a doua au adus un usor suflu in atacul timiosrenilor insa fotbalsitii de la Vojvodina au rezistat eroic pana la final.

Iata echipa folosita de Dusan Uhrin in aceasta partida:
Pantilimon – Scutaru, Luchin, Ghionea, Sepsi, Goga, Alexa, Cisovsky, Rocha, Zicu, Magera. Au mai jucat: Ignatijevici, Tames, Zagrean, Axente, Ricketts.

Alexa a gasit scuza: „Terenul a devenit tot mai greu, noi nu ne-am adaptat iar ei s-au betonat in aparare”

Dupa fluierul celor 90 de minute, jucatorii lui Poli pareau resemnati de infrangere. Capitanul Dan Alexa crede insa ca stafful tehnic are destul timp pentru a gasi solutia optima in prima etapa, contra celor de la Gaz Metan Medias. „Am inceput meciul de la 0-1, terenul a devenit tot mai greu, noi nu ne-am adaptat iar ei s-au betonat in aparare si au si fost mai maturi. Am fi meritat macar un egal. Acest ultim test ne-a aratat ca inca facem greseli. In campionat orice punct pierdut ne va costa si acolo nu vom avea sanse sa recuperam ce am pierdut. Speram sa se amelioreze totul si sa plecam la drum in ordine. Timp este inca”, a declarat internationalul de pe Bega.

Exit mobile version