Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara a invins Bacaul in primul meci din 2024. Handbalistii banateni, la a patra victorie a sezonului

TIMISOARA. Primul meci oficial al anului in Liga Zimbrilor a adus o victorie pentru handbalistii de la Politehnica Timisoara.

CITESTE SI: Dumbravita invinsa de o echipa de liga a treia, Politehnica trece la scor de tenis Sannicolau Mare. Foto

Banatenii au condus duelul cu CSM Bacau de la un capat la altul, avand un avantaj maxim de 6 goluri, la finalul primei parti, 15 – 9.

La inceputul reprizei secunde, formatia moldoveana a ajuns la 3 goluri diferenta, in trei randuri, insa de fiecare data handbalistii timisoreni au facut un joc bun in aparare si nu le-au permis adversarilor sa se apropie mai mult. La jumatatea partii a doua, dupa un gol al lui Marjanovic, Poli a stabilit si cea mai mare diferenta de pe tabela, 21-14. In cele din urma, pe final de meci Bacaul a fost mai sigura pe faza de atac, dar s-a recunoscut invinsa, 28-24.

Cel mai bun marcator timisorean a fost Filip Marjanovic, autor a 7 goluri, urmat de Pribanic si Trif, cu cate 5, Sadoveac si Baican cu cate 3. Cimpan si Ignat au inscris cate doua goluri, iar Bran a punctat o data.

Dupa aceasta victorie, Politehnica ajunge la 14 puncte si urca pe pozitia a 10-a, cel putin pana la meciul Stelei cu Vasluiul.

In runda viitoare, baietii lui Mihai Rohozneanu vor juca in deplasare impotriva Universitatii Cluj.

Exit mobile version