Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara, aproape de victorie pe terenul campioanei. Banat Girls a pierdut acasa cu Farul

TIMISOARA. Ultima etapa din turul Superligii feminine la fotbal a adus doua meciuri tari pentru echipele din Timis. Politehnica Timisoara a jucat la Alba Iulia, contra campioanei Olimpia Cluj.

Daca la ultima prezenta pe terenul ardelencelor, alb-violetele au suferit cea mai drastica infrangere din istoria clubului, 0-7, acum fetele lui Mirel Albon au evoluat la un alt nivel.

Poli chiar a dominat partida, prestand un joc elegant, care nu i-a adus insa si victoria, care dupa cum a aratat jocul a meritat-o. Partida s-a terminat la egalitate, 0-0, insa trebuie subliniat ca Poli a fost echipa mai buna, avand si cel putin o situatie in care se impunea lovitura de la punctul cu var.

Banat Girls a intalnit la Tomanatic echipa de la malul marii, Farul Constanta. Dobrogencele au invins in urma cu doua saptamani pe Poli, singurul esec al violetelor, iar astazi a castigat din nou. A fost 3-0 pentru Farul, chiar daca diferenta dintre echipe nu a fost atat de mare.

Mai mult, la 1-0 si banatencele au avut sanse bune sa reintre in partida, mingea lovind si bara. Laura Rus, Ioana Bortan si Ioana Stancu au marcat pentru invingatoare, favorite acum la lupta pentru locul 1 inainte de play-off.

Nu cred ca puteam mai mult. Farul Constanta, nu o echipa buna, ci foarte buna. Pentru mine, din ce am vazut pana acum, este prima candidata la campionat. O echip buna, dar am avut si noi sanse. La 1-0 am avut o sansa de a marca, daca dadeam un gol poate alta era situatia jocului. Una peste alta rezultatul este meritat… Pentru noi pauza asta nu este una buna, ci foarte buna pentru ca avem timp sa mai remediem, sa mai punem la punct din mai multe puncte de vedere, atat tehnic, cat si administrativ”, a spus la finalul intalnirii antrenorul secund al formatiei noastre, Calin Mada.

A fost un meci foarte intens, cred ca s-a vazut asta si din afara terenului, dar bineinteles ca mai avem de imbunatattit unele lucruri, mai ales pe defensiva. Am avut si ocazii, dar trebuie sa frunctificam mai mult. Probabil ca ar fi fost diferit meciul daca intra si acea bara a Melisei, am fi avut o motivatie mai mare, dar trebuie sa mergem inainte”, a declarat la final fundasul Nicol Dinca-Vuia.

Dupa 7 etape, Poli este inca prima, cu 16 puncte, urmata de Farul, 15 puncte, cu un meci mai putin, Miercurea Ciuc, 13 puncte si Olimpia cluj cu 10 puncte, dar cu doua partide ramase de disputat. Banat Girls este pe 6 cu 9 puncte.

Exit mobile version