Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara intalneste Steaua, echipa fara victorie in Liga Zimbrilor. Moment special la pauza intalnirii

TIMISOARA. Dupa esecul de pe terenul nou promovatei din Odorhei, Politehnica Timisoara revine in propria sala cu un meci impotriva unei alte echipe aflate in suferinta, Steaua Bucuresti.

CITESTE SI: Sagul joaca pe terenul liderului, Ghiroda cauta puncte cu Lotus Baile Felix, iar Poli Timisoara incheie runda la Peciu Nou 

Alb-violetii au castigat ambele intalniri disputate pana acum in propria sala, la doua, respectiv patru puncte diferenta. De cealalta parte, Steaua a pierdut toate meciurile disputate pana acum si este penultima in Liga Zimbrilor, insa are un atac superior formatiei timisorene, cu 122 de goluri marcate, fata de cele 93 ale banatenilor.

Steaua vine la Timisoara fara punct castigat in patru partide, dar asta nu inseamna nimic, pentru ca Steaua are o echipa buna. Nu a avut noroc cu Grbovic, care a fost selectionat in aceste saptamani si care e un jucator cheie, foarte important. Stim ca adversarii nostri detin si extreme valoroase, cu experienta, laterali buni. Este o echipa cu adevarat buna, cu Davidovic in centru, cu Bizau, cu Krsto Milosevic, cu Burlacu si cu un antrenor tanar, o echipa pe care o respectam. Pentru a castiga, trebuie sa jucam ca in primele trei etape, nu ca in cea mai recenta, cand nu am aratat nivelul dorit, mai ales nivelul din victoriile de acasa cu Focsani si Bacau. Stim cum si unde trebuie sa actionam in aceasta partida, iar esentiala este apararea. Cand jucam bine in defensiva, ne descurcam mult mai bine si in atac.”, spune Pero Milosevic, antrenor principal SCM Politehnica Timisoara.

In sezonul precedent, Poli a castigat meciul de la Timisoara la limita, 28-27, insa l-a pierdut cu 29-27 pe cel disputat in capitala.

Politehnica Timisoara si Steaua se intalnesc sambata, de la ora 15:00, in sala Constantinm Jude.

Moment festiv in pauza meciului

La pauza meciului este programat si un moment special. Rugbystii de la SCM Timisoara vor prezenta suporterilor trofeul de campioana castigat la inceputul acestei luni. Si rugbystii au jucat impotriva Stelei in Liga Nationala de rugby, echipa pe care au eliminat-o in semifinale.

Mai mult, Valentin Poparlan, antrenorul secund al campioanei Romaniei, va fi si cel care va oferi aruncarea simbolica de inceput a meciului.

Exit mobile version