Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara invinsa la limita de HC Buzau. Banatenii au fost eliminati din Cupa Romaniei

TIMISOARA. Politehnica Timisoara a cedat la mare lupta in fata lui HC Buzau in duelul din primul tur al Cupei Romaniei la handbal.

Inceputul intalnirii a fost unul mai bun pentru gazde, care la un moment dat au avut si 4 goluri avantaj pe tabela. Handbalistii alb-violeti au revenit insa, iar cu 24 de secunde ramase de jco au reusit sa egaleze situatia de pe tabela la 14. In repriza secunda a fost randul lui Poli sa preia intiativa si a avut un ecart maxim de 3 goluri, pe care nu a reusit sa il mentina. Cele doua echipe au mers cap la cap pana cu 85 de secunde inainte de final, cand de Barros a adus victoria buzoiana, 26-25.

Pisaric, Trif si Belchite au inscris cate 4 goluri pentru timisoreni, Moldovan, Bordeanu si Chira au terminat partida cu cate 3 goluri, Marjanovic si Buljina au terminat meciul cu cate doua reusite.

Divizionara secunda Politehnica Timisoara a inscris primul gol in intalnirea cu CSU din Suceava abia dupa aproape 5 minute si nu a facut fata prim divizionarei. Handbalistii timisoreni au fost invinsi cu 46-27. Pentru banateni Cristian Spatariuc, Mario Tudor si Robert Kiss au inscris cate 5 goluri, in timp ce pentru oaspeti, Codrin Dascalu a inscris de 10 ori.

A treia reprezentanta a Timisului, Unirea Sannicolau Mare, va juca joi, de la ora 15:00 pe terenul celor de la CSU Pitesti.

Exit mobile version