Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara organizeaza in weekend un super turneu de juniori, cu aproape 100 de echipe participante

TIMISOARA. Cei 100 de ani obliga clubul Politehnica la lucruri marete. Unul dintre ele este organizarea unui super-turneu de copii si juniori, care se disputa de vineri pana duminica pe mai multe arene din oras.

CITESTE SI: Apel la normalitate. Sa lasam butoanele si sa facem sport. Actiune inedita, la Timisoara, pe biciclete 

E un eveniment care face parte din manifestarile dedicate Centenarului clubului. Intra in strategia noastra de dezvoltare a Centrului nostru de juniori, a sportului juvenil in general, dar si de promovare a Politehnicii. E un turneu foarte important pentru Timisoara si e unul de o amploare deosebita. Vor fi noua grupe de varsta, aproape o suta de echipe, multe dintre ele cluburi renumite din tara si strainatate, si poate vor fi doua mii de copii participanti. Cu totii vor fi bineventi in orasul nostru”, spune Viorel-Aurel Serban, presedinte Politehnica Timisoara.

Din pacte, cateva echipe importante din Serbia si Macedonia de Nord nu mai pot onora competitia din cauza situatiei epidemiologice, dar vor fi invitati din Bulgaria si din toata Romania.

Formatiile prezente vor putea fi cunoscute mai bine vineri, 3 septembrie, in jurul orei 20.00, cu ocazia paradei echipelor in Piata Operei din Timisoara.

Exit mobile version