Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara primeste vizita ultimei clasate din Liga Zimbrilor. Lovitura de incepere data un fost sportiv al judetului

TIMISOARA. Dupa trei esecuri consecutive in campionat si una in Cupa Romaniei, Politehnica Timisoara da piept cu o echipa care sta mai prost decat ea in clasament.

CITESTE SI: Baschetbalistii echilibreaza balanta in campionat. Timisorenii la a doua victorie la rand pe teren propriu. Foto 

CSM Fagaras este ultima clasata in Liga Zimbrilor, cu 6 esecuri din tot atatea partide, insa din punct de vedere al atacului, ardelenii stau mai bine decat baietii lui Pero Milosevic. Fagarasul are 155 de goluri marcate, fata de cele 143 ale Timisoarei.
Politehnica are 6 puncte in cont, la egalitate cu Steaua si cu Vasluiul, si este pe locul 9 inaintea etapei.

Am urmarit Fagarasul in inregistrarile video ale celor mai recente doua meciuri de campionat si au jucat destul de bine cu Constanta si cu Baia Mare. Este un adversar impotriva caruia trebuie sa jucam foarte-foarte serios daca vrem sa castigam partida de sambata. Ne aflam dupa un insucces acasa, cu Steaua – dupa multă vreme am pierdut pe teren propriu – si trebuie sa facem un meci bun. Respectam adversarul, dar daca aratam handbalul nostru, atat in atac, cat si in aparare, sunt sigur ca putem obtine victoria”, spune Pero Milosevic, antrenor principal SCM Politehnica Timisoara.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a disputat in mai 2023, in barajul de promovare/mentinere in Liga Zimbrilor, cand alb-violetii s-au impus la 36-28.

Intalnirea din aceasta runda este programata sambata, de la ora 17:00.

Un canotor pe semicerc

Asa cum si-a obisnuit sustinatorii, Politehnica Timisoara aduce cate un sportiv inainte de fiecare meci, care sa dea aruncarea simbolica. La duelul cu CSM Fagaras, canotoul Laurentiu Danciu va fi cel care se va afla la centrul terenului.

Fost sportiv la CSS si CSM Timisoara, Danciu a participat la Jocurilor Olimpice de la Paris din vara ce a trecut, unde a tras in echipajul barcii de 8+1, calificat in finala si clasat pe locul al cincilea.

Cata vreme a concurat pentru cluburile de pe Bega, el a fost declarat de patru ori cel mai bun sportiv al judetului Timis, in 2018, 2019, 2021 si 2022.

Exit mobile version