Opinia Timisoarei

Politehnica Timisoara, vrea titlul national la sub 17 ani. Fotbalistele alb-violete sunt campioane en-titre

TIMISOARA. La cateva zile dupa ce echipa sub 15 ani a castigat argintul national la Iclod, fotbalistele grupei sub 17 ani ani a Politehnicii Timisoara incearca sa isi pastreze titlul anul trecut.

CITESTE SI: Furata in meciul de acasa, Ghiroda e la 90 de minute de liga secunda. Duelul de la Oradea se vede la tv 

La turneul final din acest an, care se va desfasura la Alba Iulia, sunt calificate reprezentantele a trei cluburi care in sezonul recent incheiat au jucat in Superliga, si junioarele echipei din Targoviste, care joaca in liga a III-a.

Politehnica a ajuns la turneul final dupa ce a dominat seria a IV-a, pe care a terminat-o fara infrangere si cu 187 de goluri marcate, dupa sezon regular plus turul si returul suplimentare, si fara sa fi primit vreunul in tot campionatul. In faza semifinala Politehnica a trecut cu 3-0 de Universitatea Cluj.

Adversarul din primul meci de la turneul final pentru alb-violete este Farul Constanta. Junioarele echipei campioane au terminat sezonul regular pe locul 2 in prima serie, in spatele echipei din Targoviste. Dupa turul si returul suplimentare, Farul a ramas tot in urma echipei de sub turnul Chindiei. In etapa semifinala a campionatului, Farul a trecut cu 5-0 de Kids Tampa Brasov.

Duelul dintre Farul si Politehnica este programata miercuri, de la ora 10. In cealalta semifinala se vor intalni Csikszereda Miercurea Ciuc si CSS Targoviste.

Exit mobile version