Opinia Timisoarei

Politia a impuscat din greseala un copil de 13 ani care se plimba cu bicicleta. Agentii au tras cu arma dupa un sofer fugar

Un copil de numai 13 ani a ajuns la spital dupa ce a fost ranit de un glont tras de un politist.

CITESTE SI: Accident intr-o intersectie din Timisoara. O tanara insarcinata a ‘zburat’ cu masina pe liniile de tramvai. Foto 

S-a intamplat la Tulcea, unde agentii i-au facut semn unui sofer sa traga pe dreapta, oamenii legii banuind ca individul nu avea permis. Omul a accelerat, iar politistii au plecat in urmarirea acestuia.

La un moment dat, fugarul a oprit masina, a coborat si a luat-o la sanatoasa. Unul dintre politisti a tras mai multe focuri in aer, iar apoi in directia individului, pe care l-a ranit la glezna.

Din nefericire, unul dintre gloante a ricosat din asfalt intr-un stalp, iar de acolo l-a lovit in abdomen pe un copil de 13 ani, care se plimba cu bicicleta pe o strada din apropiere.

Potrivit autoritatilor, copilul a fost evaluat si nu prezinta probleme grave, fiind transferat cu ambulanta la Spitalul judetean Galati pentru interventie de specialitate, scrie ziare.com.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca politistul a tras 10 focuri de arma, dintre care 6 in plan vertical si 4 in directia fugarului.

Exit mobile version