Opinia Timisoarei

Politia ne cere ajutorul. E cautat un barbat ce a amenintat-o cu cutitul pe angajata unei sali de jocuri de la Timisoara. Video

TIMISOARA. Politistii il cauta pe un barbat care in urma cu aproape 3 saptamani a vrut sa jefuiasca o sala de jocuri din Timisoara.

CITESTE SI: Cand vin primele troleibuze noi la Timisoara? A fost semnat contractul 

Individul a dat atacul in 17 august, in jurul orei 20:15 la o sala de jocuri din Calea Sagului. Barbatul ar fi amenintat-o cu cutitul pe o tanara de 28 de ani, dar tanara a avut prezenta de spirit si a apasat butonul de panica. Cand a vazut acest lucru, tanarul a luat-o la sanatoasa.

Politistii inca il cauta si cer ajutorul cetatenilor. In cazul in care aveti info0rmatii, sunteti rugati sa sunati la 112 sau sa contactati cea mai apropiata sectie de politie.

In timp ce se afla in timpul programului de lucru in calitate de operator in cadrul unei societati comerciale din Timișoara, o persoană necunoscuta a patruns in interior si prin amenintare cu un obiect taietor-intepator a incercat sa o deposedeze de o suma de bani.

Avand in vedere ca pana la acest moment persoana banuita de comiterea faptei nu a fost identificata, transmitem imaginile video catre dumneavoastra in vederea difuzarii in rândul opiniei publice, existand posibilitatea ca în urma prezentarii fizionomiei sale, acesta sa fie recunoscut. Oricine detine informatii privitoare la persoana din imagini, rugam sa apeleze Serviciul Unic de Urgenta 112„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version