Opinia Timisoarei

Politist batut langa Timisoara de doi tineri pe care incercase sa-i opreasca dintr-o incaierare! Agresorii sunt cercetati pentru ultraj

TIMISOARA. A incercat doar sa opreasca o bataie in toata regula intre doi tineri si a sfarsit prin a fi el insusi luat la pumni. Un politist de la Biroul de Investigatii Criminale Timisoara a incasat o bataie zdravana din partea unor indivizi pe care se chinuise sa-i desparta.

Totul s-a intamplat noaptea pe terasa unui bar din Urseni. Politistul era in timpul liber si se relaxa la una din mese. La un moment dat, doi tineri aflati si ei la localul cu princina s-au luat la harta si mai apoi la bataie.

Cand a vazut ca petrecaretii incep sa-i cara pumni si picioare cu nemiluita, politistul s-a apropiat de ei, s-a legitimat si le-a cerut sa se potoleasca.

Cei doi nu doar ca i-au ignorat cererea, ci au tabarat asupra lui. L-au lovit cu furie pana omul legii s-a prabusit la pamant plin de sange.

Angajatii barului au sunat imediat la 112 si au cerut ajutor. Cei doi atacatori de 32 si, respectiv, 37 de ani, au fost retinuti si anchetati de colegii politistului. batausii se vor alege cu dosare penale pentru ultraj

Exit mobile version