Opinia Timisoarei

Politist de 21 de ani din Timisoara, grav ranit cu arma din dotare, dupa ce s-a impuscat in fața. Este angajat la Brigada de Operatiuni Speciale. Video

TIMISOARA. Incident grav la Timisoara sambata dimineata. Un politist de la Brigada de Operatiuni Speciale s-a ranit cu arma din dotare in apartamentul in care locuia cu chirie in zona Torontalului.

CITESTE SI: Accident ca-n Final Destination. Buldoexcavator de 25 de tone prabusit peste o masina in mers, pe care a facut-o zob. O tanara a murit, o alta a fost grav ranita. Foto

Barbatul, angajat recent in Politie, a cerut ajutorul ambulantei si a fost transportat de urgenta la Spitalul Municipal Timisoara cu leziuni grave la nivelul fetei. Si-a tras un glont in barbie.

Nu le-a spus medicilor ca este angajat in cadrul Brigazii de Operatiuni Speciale decat atunci cand acestia au raportat incidentul la Politie, asa cum cere legea in astfel de situatii.

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din Timiș au fost sesizați de către medicii Spitalului de Urgențe Timișoara, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului din Timișoara, a solicitat sprijinul ambulanței, întrucât prezenta leziuni la nivelul feței.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la spital, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un polițist, care și-ar fi provocat leziunile cu arma din dotare.

În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Acestia incearca sa afle daca totul a fost un accident sau o tentantiva de sinucidere.

Exit mobile version