Opinia Timisoarei

Politista atacata si batuta de o femeie nu departe de Timisoara. A lovit-o cu pumnii si cu picioarele si a tras-o de par

TIMISOARA. Incident violent intr-o localitate din Timis, in acest sfarsit de saptamana. O politista a fost batuta de o femeie in timp ce agenta si colegul ei faceau verificari la o adresa.

CITESTE SI: Crima urmata de sinucidere la Timisoara? Tata si fiu, gasiti morti intr-un apartament 

Totul s-a petrecut in Beregsau Mare, la nici 20 km de Timisoara, unde razbatea muzica tare din casa unei tinere de 22 de ani. Vecinii au chemat in ajutor un echipaj. Cand politistii au ajuns la fata locului, stapana casei si un barbat, care au deschis poarta, au devenit recalcitranti. In vreme ce un politist incerca sa-l incatuseze pe tanarul nervos, colega lui a fost atacata de tanara de 22 de ani, care a sarit la bataie si a agresat-o pe agenta. A fost in cele din urma imobilizata.

In fapt, s-a reținut că în data de 04.11.2023, în jurul orei 19:50, în timp ce inculpata se afla în localitatea Beregsău Mare, județul Timiș, a agresat-o fizic pe persoana vătămată, agent principal de poliție, ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timpul programului de lucru, lovind-o, în repetate rânduri, cu pumnii, picioarele și trăgând-o de păr, într-un loc public, cauzându-i victimei leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale„, transmit reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Agresoarea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj.

Exit mobile version