Opinia Timisoarei

Politisti sfidati de soferi, dupa un accident pe un drum din Banat. Ce-au putut face doi conducatori auto

Impact frontal pe un drum din Banat. Doua autoutilitare s-au izbit, iar in urma accidentului 3 oameni au ajuns la spital.

CITESTE SI: Palatele din Timisoara, zestrea fabuloasa a orasului lasata de mesteri iscusiti din imperiu, inspirati de simboluri ale Europei. Care e cel mai frumos 

Totul s-a petrecut pe o strada din localitatea Berzovia, aflata pe soseaua ce leaga Timisoara de Resita.

Masinile s-au lovit dupa ce unul dintre soferi a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens.

Cand au ajuns la locul accidentului, politistii au avut parte de o surpriza. Langa una dintre masini se aflau doi barbati si o femeie, usor raniti. Niciunul n-a vrut sa recunoasca faptul ca ar fi condus vreuna dintre autoutilitare, sustind ca in fiecare dintre cazuri ar fi existat o a treia persoana care a disparut.

Mai mult, niciunul dintre barbati nu a vrut sa sufle in alcooltest si nici sa i se recolteze probele de sange.

CITESTE SI: Abandonati de calauza la iesirea din Timisoara. Migranti lasati cu ochii-n soare pe sosea. Cum au fost pacaliti 

Politistii insa nu s-au lasat pacaliti. Cei doi barbati si femeia, care a fost pasagera intr-una dintre autoutilitare, au fost transportati la spital pentru investigatii medicale, iar agentii au stabilit cine a condus masina care a provocat accidentul si au deschis un dosar penal pentru vatamare din culpa, dar si pentru refuzul probelor biologice.

Agentii rutieri continua cercetarile.

 

 

Exit mobile version