Opinia Timisoarei

Politistii au evitat o nenorocire. Tractorist cu alcoolemie de 1.20 la mie, descoperit cu utilajul in trafic, ziua in amiaza mare, pe o sosea din Timis

TIMIS. Un barbat de 66 de ani a fost oprit de politisti in trafic inainte sa produca vreo tragedie pe un drum din Timis.

CITESTE SI: Au descins in parcurile din Timisoara. Politistii locali au amendat 130 de betivi 

Barbatul conducea un tractor si a fost tras pe dreapta miercuri, in jurul orei 15:00, in localitatea Ghilad.

Cum mirosea puternic a alcool, agentii de la Rutiera l-au pus pe tractorist sa sufle in aparatul etilotest, iar acesta a indicat o valoare de 1,20 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Dupa o verificare in baza de date, politistii au aflat si ca barbatul nu are permis de conducere, iar tractorul nu era inregistrat in circulatie.

Soferul a fost retinut de politisti si dus pentru 24 de ore in Arestul IPJ Caras-Severin, pentru ca la Timisoara nu mai sunt locuri.

Tractoristul este cercetat pentru ca s-a urcat la volan beat si fara permis, dar si pentru ca a condus un utilaj neinregistrat pe drumurile publice.

Acesta este al doilea tractorist prins baut in ultima saptamana in Timis. Primul a fost un barbat tras pe dreapta langa Timisoara, la Urseni. In cazul acestuia, etilotestul a indicat o valoare de 1,34 mg/l alcool pur in aerul expirat. Nici el nu avea permis.

Exit mobile version