Opinia Timisoarei

Politistii Locali risca sa li se taie din salariu ori chiar sa-si piarda locurile de munca pentru ca nu amendeaza soferii care stationeaza in zone interzise

TIMISOARA. Pentru ca nu-i amendeaza pe soferii care-si lasa masinile pe strazi cu oprirea interzisa, agentii Politiei Locale Timisoara vor fi sanctionati de sefii lor. Acest lucru a fost cerut in mod expres de primarul Nicolae Robu, nemultumit de cum isi fac treaba politistii locali.

„Am constatat, in mai multe randuri, in ultima vreme, ca Politia Locala nu-si face datoria asa cum ar trebui vizavi de stationarile unor masini in zona centrala a orasului, la doi pasi de parcarile existente. Am cerut directorului Politiei Locale (n.r. Doru Spataru) sa-i sanctioneze pe agentii care nu-si fac datoria”, a declarat primarul Timisoarei. Edilii au oferit si un exemplu: duminica seara, cand pe strada Victor Vlad Delamarina erau parcate mai multe masini, desi parcarea Consiliului Judetean Timis, aflata la 10 metri distanta, era goala. [CODUL SAPTAMANII 5-11 NOIEMBRIE: 402]

Potrivit directorului Politiei Locale, Doru Spataru, politistii risca mustrari scrise, diminuarea salariului cu 10-15% sau chiar indepartarea din functie.

Oamenii legii au in grija cate o zona, pe care trebuie sa patruleze zilnic.

„Sigur ca ii putem sanctiona pe cei care nu-si indeplinesc indicatorii de performanta, pe cei care nu respecta fisa postului. Pot fi masuri disciplinare, de la mustrari scrise pana la diminuarea salariului de la 10 pana la 15%, pana la indepartarea din functia publica. Eu sunt multumit de cum si-au facut treaba pana acum”, ne-a declarat Doru Spataru.

Exit mobile version