Opinia Timisoarei

Pompierii de la Continental Anvelope: Eroii nostri. De Ziua Pompierilor, conducerea societatii i-a sarbatorit pe colegii din Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta

Siguranța este o prioritate absolută, iar Serviciul Privat pentru Situații de Urgență de la Continental joacă un rol important atunci când vorbim despre un mediu de lucru sigur și protejat. Pentru echipa de intervenție a pompierilor de la Continental Anvelope, pregătirea continuă este un mod de viață, iar aceasta face ca timpii de intervenție să fie foarte mici.

În caz de incendiu, explozie sau alte situații de urgență, fiecare secundă contează.

Siguranța și securitatea sunt valori fundamentale pentru noi, la Continental Anvelope. De aceea, am înființat o echipă de profesioniști specializați în situații de urgență, am construit o remiză de pompieri în interiorul fabricii și am dotat-o la cele mai noi standarde. De-a lungul timpului, colegii noștri pompieri au demonstrat că au capacitatea de a gestiona situațiile limită și de a interveni rapid ori de câte ori este nevoie. Putem spune că pompierii Continental Anvelope au devenit un exemplu de profesionalism, curaj și dedicare. De ziua lor, de Ziua Pompierilor, îi felicităm pe colegii noștri pentru tot ceea ce fac zi de zi, astfel încât noi, ceilalți, să ne simțim în siguranță, știind că, orice s-ar întâmpla, ei vor fi acolo să ne ajute. La mulți ani, pompierilor de la Continental Anvelope, și la mulți ani, pompierilor militari de la ISU Timiș!”, transmite Șerban Nicolescu, director general Continental Anvelope Timișoara.

Serviciul Privat pentru Situații de Urgență de la Continental Anvelope folosește două autospeciale dotate la standarde europene. În plus, remiza de pompieri este echipată cu toate dispozitivele necesare unei intervenții, inclusiv la înălțime. În același timp, în curtea fabricii există un rezervor de mare capacitate de apă, care poate fi folosit pentru alimentarea autospecialelor în cazul unor incendii.


De asemenea, Pompierii Continental au intervenit deseori cu succes și în afara fabricii de anvelope, contribuind la gestionarea situațiilor de urgență din Timișoara și oferind sprijin direct comunității locale.

Exit mobile version