Opinia Timisoarei

Ponta, huiduit la Sibiu de protestatarii care se opun proiectului Rosia Montana! VIDEO

Premierul Victor Ponta a avut parte de o primire nu foarte calduroasa la Sibiu, unde participa la o conferinta a pensionarilor PSD. Un grup de opozanti ai proiectului minier de la Rosia Montana l-au huiduit si i-au cerut demisia.

Circa 30 de persoane imbracate in tricouri cu mesajul „Salvati Rosia Montana” si tinand in mana rosii, l-au asteptat in fata salii Thalia, unde avea loc conferinta, iar cand acesta a sosit, l-au huiduit si i-au strigat „Rusine, rusine, rusine sa va fie!”.

Premierul nu a schitat nici un gest si s-a indreptat, flancat de fortele de ordine, catre sala. Cativa sustinatori l-au aplaudat si au inceput sa strige tare: „Ponta, Ponta!”, pentru a-i contracara pe protestatari. Acestia din urma nu s-au lasat si in timpul congresului au lipit afise pe ferestrele salii si o jerba pe care era scris „Victor Ponta”.

La finalul sedintei, vicepremierul Liviu Dragnea, insotit de membris PSD, a iesit si a incercat sa dialogheze cu protestatarii. Acestia nu s-au aratat impresinati si au continuat sa strige „Demisia!”, „Rusine” si „Sibiul este viu”.

Sursa: b1.ro, sibiu.citynews.ro

Exit mobile version