Opinia Timisoarei

Pot incepe lucrarile la noua baza sportiva de pe Mircea cel Batran, la Timisoara. Trebuie sa fie gata intr-un an si jumatate. Foto

TIMISOARA. Pot incepe lucrarile la baza sportiva din zona Mircea cel Batran din Timisoara, dupa ce primaria a predat amplasamentul constructorului.

CITESTE SI: Al doilea argint pentru Romania, intr-o zi, la JO Paris 2024. Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc au terminat pe locul al doilea, in spatele britanicelor 

Complexul sportiv ce urmeaza sa fie ridicat pe terenul pe care odata a fost stadionul Dacia va avea un teren de fotbal ce va putea fi omologat pentru meciurile din diviziile inferioare.

Pe langa acest teren va fi construita si o cladire administrativa ce va cuprinde vestiare, grupuri sanitare, cabinet medical, birou administrativ, o sala multifunctionala, spatii tehnice si de depozitare.

Constructorul urmeaza sa faca si un teren de baschet cu suprafața de 571,86 mp. Pentru atletism vor fi disponibile o pista de alergare cu 4 culoare de pana in 100 de metri si o groapa de nisip pentru antrenamente. Tribuna va putea gazdui 417 spectatori. Amenajarea include si spatii verzi, locuri de parcare, rastele de biciclete si alei.

Baza sportiva va fi ridicata pe o suprafata de 8927 mp si va fi deschisa cluburilor sportive, atat celor profesioniste cat si scolare, iar investitia se ridica la 5.871.504 cu TVA, adica aproximativ 1.200.000 de euro, bani de la bugetul local.

Contractul de proiectare si execuție a fost semnat cu Atelier Decumanus, lider de asociere, impreuna cu Rogera Prest Com SRL, asociat, in calitate de antreprenor.

Baza sportiva trebuie sa fie gata intr-un an si jumatate.

Exit mobile version