Opinia Timisoarei

Povestile campionilor de ieri, de azi si de maine in numarul 5 al revistei ‘Nascut pentru Sport’

TIMISOARA. Sportivi din diferite discipline, care au adus sau inca aduc titluri si medalii pentru Timisoara si judetul Timis vor fi prezentati in numarul 5 al revistei „Nascut pentru Sport”.

Publicatia a fost editata de Asociatia Junior Sport in 4000 de exemplare si va fi lansata in 7 octombrie, de la ora 10:00 in Sala Multifunctionala a Consiliului Judetean Timis. In acest numar, echipa redactionala a pus accent pe prezentarea performantelor obtinute de tinerii sportivi din judet, insa au fost prezentati si antrenori, dar si performatele reusite de cluburile partenere.

Copiii sportivi sunt energia mea vie, dar si o misiune indeplinita, de peste 13 ani! Povestea merge mai departe si merge frumos. Revista Nascut pentru Sport Timis nr. 5, ca produs de manifestare a Caravanei Educatiei in judetul Timis editia a VI-a, a dedicat coperta 1 si 20 de pagini pentru a promova…. EXCELENTA JUVENILA DIN SPORTUL TIMISEAN! Numele acestor copii sportivi de exceptie le vom devoala la lansare.”, spune Beatrice Mercado, presedinte Asociatia Junior Sport, editor Revista Nascut pentru Sport.

Dupa lansare, echipa care a realizat numarul 5 al revistei, alaturi de sportivii si antrenorii care au fost prezentati in paginile revistei, vor incepe „Caravana Educatiei in judetul Timis”, in cadrul careia are loc actiunea „Azi sunt proful tau de sport”. Evenimentul se va desfasura in perioada 8 – 25 octombrie, iar in cadrul acestuia revista va fi distribuita elevilor timiseni din mai multe scoli, chiar de sportivii, antrenorii sau managerii de sport.

Calendarul actiunilor este urmatoarul:
marți 8 octombrie ora 10.00 Sala de sport din Giroc
joi 10 octombrie ora 10.00 la Scoala Gimnaziala din Sag
vineri 11 octombrie ora 17.30 Sala de sport din Moșnița Nouă
marți 15 octombrie ora 10.00 Scoala Gimnazială nr. 30 din Timisoara
joi 17 octombrie ora 10.00 Scoala Gimnaziala „Eftimie Murgu” din Lugoj
vineri 18 octombrie ora 10.00 Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Faget
luni 21 octombrie ora 11.00 Scoala Gimnaziala nr. 21 din Timisoara
marți 22 octombrie ora 10.00 LPS „Banatul” Timisoara
miercuri 23 octombrie ora 10.00 Sala de Sport din Buzias
joi 24 octombrie ora 10.00 Scoala Gimnaziala din Ghiroda
vineri 25 octombrie ora 10.00 Arena de Sport din Dudestii Noi.

AICI puteti citi si povestea celorlalte editii ale Caravanei Educatiei in judetul Timis, implementate in perioada 2019-2023.

Exit mobile version