Opinia Timisoarei

Prapad facut de un barbat evadat de la Clinica de Psihiatrie de la Timisoara. Cand a vazut politistii, s-a urcat pe acoperisul unei cladiri si a amenintat ca sare. Foto

TIMISOARA. Un barbat internat la clinica de psihiatrie de pe strada Iancu Vacarescu a pus pe jar autoritatile.

CITESTE SI: Teribilism la volan. Copil de 15 ani ranit, dupa o cascadorie facuta de un amic cu masina 

Individul in varsta de 42 de ani a iesit sambata dimineata prin partea din spate a spitalului si a plecat pe strazile din Timisoara. A sarit gardul in curtea unei firme de pe bulevardul Iuliu Maniu, unde a inceput sa arunce cu tot ce a prins in mana. A spart geamul unei usi, dar si alte obiecte. Timisorenii care l-au vazut au chemat politia,  iar agentii de la Sectia 2 au ajuns rapid la fata locului.

La vederea echipajelor, barbatul s-a urcat pe acoperisul unei cladiri si a amenintat ca sare.

La fata locului au ajuns si pompierii, care au intins scara uneia dintre autospeciale si au reusit sa il convinga sa coboare.

Au intervenit colegii de la Detasamentul 2 Timisoara, care au folosit scara pentru a-l cobori pe barbat. Acesta a fost preluat de o ambulanta SAJ cu medic si a fost transportat la spital„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Panica creata de un alt bolnav psihic pe o strada din Timisoara

Politistii au fost chemati noaptea trecuta pe strada Gheorghe Ranetti din Timisoara, unde un barbat arunca cu mai multe obiecte de la etajul al treilea al unei cladiri. Vecinii individului au chemat politia, iar oamenii legii au reusit sa intre in locuinta acestuia si sa il imobilizeze.

La data de 23 iunie a.c., in jurul orei 00:30, politistii Sectiei 3 Timișoara au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat in varsta de 38 de ani, ar arunca pe geam, dintr-un imobil de pe strada Gheorghe Ranetti, cu obiecte.

Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au constatat faptul ca cele sesizate se confirma, barbatul aflandu-se incuiat in locuinta, amenintand ca se sinucide.

La scurt timp s-a reusit patrunderea in imobil de catre politisti, in urma acestui incident, barbatul in varsta de 38 de ani fiind imobilizat si ulterior transportat la spitalul de psihiatrie din municipiul Timisoara„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version