Opinia Timisoarei

Pregatirile sunt in toi pentru deschiderea partiala a traficului auto la Michelangelo. Cum se va circula prin intersectie! FOTO

TIMISOARA. Agitatie mare in ultimele zile in santierul de la Michelangelo unde muncitorii dau zor sa-l ajute pe primarul Nicolae Robu sa taie in sfarsit panglica la redeschiderea partiala a circulatiei auto prin intersectie. Poate chiar joi, dupa cum sustin surse din randul constructorilor.

S-au facut nivelari si s-a turnat asfalt temporar pentru ca masinile sa poata trece peste podul Michelangelo catre bulevardul Vasile Parvan, in directia Universitatii de Vest, iar mai apoi sa poata traversa o portiune de pasaj si s-o ia pe strada Cluj, catre Spitalul Judetean. In acelasi timp, se va redeschide traficul pe Aleea Ripensia din Complexul Studentesc.


Se va circula numai pe axa sud-nord, se va veni dinspre centru, se va traversa podul si apoi se va face dreapta, apoi se va trece peste o portiune, in dreptul strazii Cluj aproximativ, dar putin mai incolo, mai spre universitate, nu se ajunge chiar la universitate. Pe acolo va fi o traversare improvizata a subpasajului, se va face o amenajare pentru a se traversa zona unde e sapat acolo. De acolo va fi un traseu pe strada Cluj. Pe de alta parte, se va putea face stanga imediat dupa traversare, pentru a se ajunge pe Aleea Ripensia. Practic, se vine de pe pod, se face dreapta, apoi se trece peste subpasaj si se produce o ramificare, o ruta merge pe strada Cluj, alta face stanga si produce racordul cu Aleea Ripensia. Sigur ca pe Ripensia se circula intr-un sens si pe Cluj in sensul celalalt, ca si acum”, explica ruta Nicolae Robu in 20 noiembrie, cand anunta ca in 2 saptamani masinile vor merge prin intersectia de la Michelangelo. N-a fost sa fie.

In data de 2 decembrie primarul Robu isi lua inca o marja de 2 saptamani, care, se pare, va fi in sfarsit respectata.

Soferii se tem insa ca vor fi prinsi in ambuteiaje pentru ca, cel mai probabil se va circula extrem de incet, bara la bara, prin zona, dar ar fi o solutie pentru relaxarea traficului sufocat de acum din centrul Timisoarei.

sursa FOTO: Forum RATT

Exit mobile version