Opinia Timisoarei

Premii de la Primaria Timisoara pentru micile genii de la Montessori!

TIMISOARA. Au dus renumele Timisoarei peste hotare si s-au remarcat prin inteligenta lor. Elevii de la Montessori Haus, caci despre ei este vorba, au adus de la Olimpiada Internationala de Mind Lab in orasul de pe Bega trofeul pentru locul I. Astazi, micile genii au fost premiate de Primaria Timisoara pentru performanta lor.

Olimpiada Mind Lab este un eveniment educational ce presupune mai multe jocuri cum ar fi Dame, Abalone, Octi sau Quoridor. Acestea au ca scop dezvoltarea gandirii si a abilitatilor emotionale ale participantilor, dar dezvolta si capacitatea de atentie, cat si alte abilitati cognitive. Delia, Mark, Neo si Andi au fost medaliati cu aur la Olimpiada Internationala de Mind Lab care s-a desfasurat anul acesta in Grecia, dar pe langa premiul cu echipa, elevii au adus acasa si premii individuale prin Andi care a luat locul l la Abalone si Delia care a adus acasa o medalie de bronz Octi. Acum ei au fost rasplatiti pentru performantele reusite chiar de administratia locala.

Plachete si cate un album despre frumoasele cladiri ale Timisoarei. Asta au primit micutii de la Montessori, astazi, din partea reprezentantilor Primariei orasului.

 

Decernarea premiilor a fost facuta de viceprimarul Dan Diaconu, care a tinut neaparat sa-i felicite pe cei ce au dus numele Timisoarei in toata lumea, si, in cadrul evenimentului, a avut parte si de o surpriza. Cei de la Montessori Haus l-au provocat pe viceprimar sa-si tina mintea antrenata, asa ca i-au facut cadou cateva dintre jocurile de strategie practicate de elevi.

Echipa de la Montessori Haus Timisoara nu este la prima performanta de acest gen. Anul trecut, copiii au reusit sa obtina locul I la Olimpiada Internationala de la Istanbul, iar in urma cu doi ani, ei au luat locul 3 la Olimpiada de la Budapesta.

Exit mobile version