Opinia Timisoarei

Presiune scazuta la robinete sau apa oprita in mai multe localitati din Timis

TIMIS. Echipele Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si actioneaza in mai multe localitati din judet. Intr-una dintre acestea, operatiunile vor dura pana in 6 septembrie.

CITESTE SI: RETIM si ADID Timis lanseaza ghiduri electronice pentru colectarea corecta a deseurilor in judetul Timis 

In perioada 27 august – 6 septembrie, zilnic intre orele 8-15, in Dragsina se vor efectua lucrari de mentenanta la Statia de Tratare a Apei. Pe perioada lucrarilor presiunea apei va fi scazuta in localitate.

Pentru lucrari de spalare a retelei de distributie si a bazinelor de inmagazinare, pe 28 august, intre orele 8-16 presiunea va fi redusa in Balint, Targoviste, Belint si Secas, iar intre orele 9-16 se va intrerupe furnizarea apei in Remetea Mare.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version