Opinia Timisoarei

Presiune scazuta la Timisoara si in localitati din judet. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere atat la Timisoara, cat si in localitati din judet.

CITESTE SI: RETIM nu preia deseurile lasate langa pubele, dar resturile abandonate pot aduce amenzi mari, la Timisoara. Foto 

Vineri, 30 august, intre orele 9-14 presiunea va fi redusa in Gruni pentru lucrari de spalare a retelei de distributie si a bazinului de inmagazinare.

Va reamintim, sambata, 31 august, intre orele 8-18 va avea loc o interventie la conducta de apa de la intersectia Splaiului Tudor Vladimirescu cu strada Capitan Damsescu. Pe durata lucrarilor presiunea va fi scazuta pe strazile Splaiul Tudor Vladimirescu, Capitan Damsescu, Ardealului, Splaiul Sofocle, Rahovei, Gabriel Joseph, Posada, Maramures, Ion Barac si Baba Novac.

Pe 29 si 30 august, zilnic intre orele 8-15, in Cheveresu Mare presiunea va fi scazuta pentru lucrari de spalare a retelei de distributie.

De asemenea, in perioada 27 august – 6 septembrie, zilnic intre orele 8-15, in Dragsina se vor efectua lucrari de mentenanta la Statia de Tratare a Apei. Pe perioada lucrarilor presiunea apei va fi scazuta in localitate.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version