Opinia Timisoarei

Prima infrangere in sezonul de primavara. Ripensia Timisoara pierde la scor duelul cu UTA

TIMISOARA. Dupa o victorie clara in fata lui Metaloglobus, Ripensia Timisoara a fost invinsa la fel de clar de liderul la zi al ligii secunde, UTA, la capatul unei partide pe care aradenii au controlat-o aproape in totalitate.

CITESTE SI: Accident in apropiere de Timisoara. Trei tineri de 19 ani raniti 

Formatia timisoreana a avut o singura ocazie importanta in debutul intalnirii de pe stadionul Motorul, o centrare venita din partea dreapta, la care Andrei Macritchi nu a reusit sa ajunga. Din acel moment aradenii au preluat controlul intalnirii, iar in minutul 30 a si deschis scorul.O pasa pe un culoar liber a lui Isac l-a gasit pe Buhacianu, acesta a scapat usor de Hecsko si a sutat pe coltul lung al portii lui Moldovan. Ripensia putea sa egaleze inaintea pauzei, insa mingea trimisa cu capul de Tudorache a trecut pe langa poarta gazdelor.

Repriza a doua a fost una controlata tot de UTA, care a mai punctat de doua ori. Primul gol a venit in minutul 62, dupa ce Tomozei a trimis in careu pentru acelasi Buhacianu, iar varful aradean a trimis in plasa. Cu 10 minute inainte de final Rus centreaza in careul timisorean, Hecsko lufteaza, mingea ajunge la Ursu, iar acesta inscrie pentru 3-0. Timisorenii puteau inscrie golul de onoare, insa mingea sutata de Popovici a fost respinsa de goalkeeper-ul celor de la UTA, balonul a ajuns din nou la Popovici, care a trimis in bara. Astfel, s-a incheiat 3-0, iar UTA si-a consolidat prima pozitie in clasament.

In runda viitoare, Ripensia Timisoara va juca pe teren propriu impotriva Dunarii Calarasi.

Exit mobile version