Opinia Timisoarei

Primarul Lugojului Claudiu Buciu risca excluderea din PNL Timis dupa ce a desfiintat mai multe institutii in oras

TIMISOARA. Masuri dure in scandalul de la Lugoj care il are drept protagonist pe primarul liberal Claudiu Buciu. Acesta e amenintat cu suspendarea din partid, daca nu chiar cu excluderea dupa ce si-a trecut in Consiliul Local o hotarare prin care desfiinteaza mai multe institutii de cultura, dar si Politia Locala.

Biroul Permanent Judetean (BPJ) al organizatiei judetene PNL Timis se va intruni saptamana viitoare pentru a analiza activitatea lui Claudiu Buciu, primarul municipiului Lugoj. sedinta este organizata dupa ce, ieri, Claudiu Buciu a desfiintat Casa de Cultura a Municipiului, scoala de Arte „Remus Tascau”, Galeria de Arta si Serviciul de Administrare a Cinematografului „Bela Lugosi”„, transmit reprezentantii PNL Timis.

Din punctul meu de vedere, ce a facut Claudiu Buciu la Lugoj este un abuz si o nerespectare a valorilor liberale care promoveaza cultura si dialogul civic. Voi cere in cadrul BPJ, cel putin suspendarea pe 6 luni”, a spus Alin Nica, presedintele PNL Timis.

Sanctiunea care ii va fi aplicata va fi supusa dezbaterii Biroului Permanent Judetean (BPJ) al organizatiei judetene PNL Timis, Claudiu Buciu riscand chiar si excluderea din partid. Totodata, va fi analizata activitatea consilierilor locali ai PNL Lugoj si rezultatele organizatiei municipale a PNL Lugoj.

Liderul PSD Lugoj, Calin Dobra, a anuntat inca de ieri ca va contesta hotararea la Prefectura Timis.

CITESTE SI: Primarul din Lugoj Claudiu Buciu a desfiintat cel putin 5 institutii, printre care Politia Locala si Casa de Cultura. Decizia, contestata la Prefectura Timis de liderul social-democrat Calin Dobra

Exit mobile version