Opinia Timisoarei

Primarul Nicolae Robu declanseaza un control intern la Parcul Copiilor din Timisoara! Ia la mana toate actele!

TIMISOARA. Dupa ce prefectul de Timis, Eugen Dogariu a dispus un control riguros la Parcul Copiilor din Timisoara, si primarul Timisoarei, Nicolae Robu a anuntat dispunerea unui astfel de control.

Nicolae Robu a vorbit, vineri, despre declansarea unui control intern ce vizeaza Parcul Copiilor din Timisoara, nu a vorbit efectiv de inchiderea acestuia, insa a amintit in treacat de unele sanctiuni.

Intrebat daca il va demite din functie pe directorul Directiei de Mediu din cadrul  Primariei Timisoara, Vasile Ciupa, primarul a spus ca acesta nu va putea fi demis in urma unui simplu ordin, dar ca va declansa o ancheta la Parcul Copiilor.

Pentru demiterea unor persoane e nevoie de un numar de abateri, de dovezi de incompetenta inatacabile. Vreau sa va spun ca voi declansa un control intern asupra modului in care s-a finalizat Parcul Copiilor, asupra a ceea ce trebuia facut si ce s-a facut efectiv. Avem motive sa declansam control intern pentru a face constatri de o maniera riguroasa a situatiei de acolo. Nu pot sa vin acum cu invinuiri, dar am considerat ca sunt motive pentru a declansa acest control intern„, a declarat Nicolae Robu.

Si prefectul de Timis, Eugen Dogariu a dispus un control la Parcul Copiilor, in urma rezultatelor preliminare fiind constatate unele neregului. Reprezentantul Guvernului in teritoriu a spus ca Primaria risca amenzi drastice.

Exit mobile version